Post by detbiokaceppa on Feb 21, 2022 13:35:19 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Switch ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Switch IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ birçok altın kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Color Switch 2022 version ▞▞▞
Color Switch Trò chơi điện tử zmw
Meh, tamam yeni seviyeler çok güzel ama oyun gecikiyor ve bunun nedeni Android'de olmamdan kaynaklanıyorsa siyah ekran kimliği var🤷 bence reklamlar çok sık olduğu için ilk 2 saniyeden sonra reklamları atlama seçeneği olmalı ve onları atlayamazsın ve bu benim için büyük bir eksiklik, bunun dışında güncellemenin oldukça havalı olduğunu düşünüyorum
Eğlenceli ama bazen ölüyorum ve sabit bir ritimde zıplıyorum, anlamadıysan özür dilerim. Ayrıca jeton veya reklam için devam edebilirsiniz dediğinde ve reklam seçeneğine tıkladığımda bana çıkamayacağım bir reklam veriyor ve tüm oyunu kapatıp yeniden açmak zorunda kalıyorum. sinir bozucu.
Güzel fena değil ben beğendim
Reklamlar ekranın tam ortasında görüntülenir. Gerçekten?! Reklam eklemeniz gerekiyorsa, bunu en alta yerleştirin, neden tam ortasına bir şerit yerleştiriyorsunuz. Bu çok aptalca, siz başladıktan birkaç saniye sonra rastgele bir reklam ekranı kapladığında nasıl oynayacağız ha? Düzelt.
oyun çok güzel ama gerçekten çok geç açılıyo
ben sana aşık gibisinasyon seyrediyor mu yoksa yoksa ben halüyle bakıldığında ama nasıl bakıldığında ilk defa bir oyun olan bu simgeye ulaşmak için bir oyun ile ilgili tam profilini bir şekilde resimleri için çok sayıda sonuç elde etmek mümkün mü var var dizi temavakfı genel müdürü Mehmet kılıçlar devam ve bir çok uzun süre devam ediyor mu eşyalarına sahip olmak zorundalar bir var o yüzden çok iyi bir şey değil mi ki bir oç
Eski sürüm 3 nedenden dolayı çok daha iyiydi. 1) Eskisinin yarısı kadar seviye var, 2) Reklamlar olması umurumda değil ama çok müdahaleci ve 3) Çoğu seviyede farklı bir şarkı çalıyordu, oysa bu sadece aynı şarkıyı çalıyor çok tekrarlayan ve sıkıcı hale gelen zaman.
kanser ama güzel
App store da daha gelişmiş bir versiyon var biraz kotu o yuzden uygulama ve eski takılır
Color Switch Arkādes spēles yav
Çok fazla reklam. Çok rahatsız edici. Her 5 çalıştırmada bir reklam göstermek yerine, bir oyuncunun koşusunun ortalama uzunluğu hesaba katılmalıdır. Bu, bir oyuncu sık sık ölürse reklamların spam olmasını önlemek içindir. Reklamların şu anda uygulanma şekli kötü tasarımdır. Ayrıca, geliştiricinin oyunu reklamları dikkate alarak derecelendirmeme argümanı geçersizdir. Reklamlar oyun deneyiminin bir parçasıdır ve reklamlar oyun deneyimini bozduğunda oyunu olumsuz olarak değerlendirmek son derece mantıklıdır. Bu oyunda, reklamlar çok agresif.
Çok güzel sadece reklamlar
Color Switch Arked mje
Beş yıldız verirdim ama tıkladığımda işe yaramayan bir hata var, bu çok kez oldu ve telefonumu hareket halindeki bir trenden atmak istememe neden oluyor, ama lütfen bunu düzeltin.
Oyunu seviyorum beni yanlış anlama ama en sevdiğim mod baskınını elimden aldıklarında gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Uzaklaştırma modunu alıyorlar ve eğer şansınız varsa arada bir onları göreceksiniz, bu yüzden bu oyunu indirin ama hiçbir oyuna bağlanma, onu alıp alamayacağını asla bilemezsiniz. Bu uygulamaya dört yıldız verdim çünkü bu iyi bir oyun ama çok güvenilmez çünkü hangi oyunları oynayacağınızı asla bilemezsiniz, bazı insanlar bunun bir tür gizem gibi olduğunu düşünebilir ama iyi bir oyun istiyorsanız indirin
Looney Tunes™ World of Mayhem RPG czat
Color Switch'in eski sürümünü özlüyorum... Bu aynı değil. Farklı müzikleri var, modların hepsi karışık ve eski sürümdeki bazı modlar burada değil. Ev müziği ve diğer modlarla daha iyiydi.
Pekala.. Tecrübelerime göre çok iyi bir uygulama, çok bağımlılık yapıyor ve eğlenceli ama bunda yanlış olan bir iki şey var. Öncelikle, bir sonsuzluk oyununda bir şey yapmam gerektiği için durakladığımda, ara verdiğinizde, sizi olduğunuz yerde tutması ve tekrar rap yapmanızı beklemesi gerektiğini hissediyorum, tıpkı devam etmek için yıldızları harcamış olmanız gibi. Ayrıca müziği/atlama sesini kapatmak için bir sessiz düğmesi olması gerektiğini düşünüyorum.
Reklamlarla dolu olmayan uygun bir oyun
Bu oyunu oynamaktan çok zevk alıyorum ve yeni güncellemeleri dört gözle bekliyorum. Oyun, karakterinizi geliştirmek için birçok seviye ve mağaza içerir. Bu oyunla ilgili tek sorunum reklamlar. Bazen bir seviyede öleceğim ve birçok oyunun yaptığı gibi bir video izleyip hayır desem bana başka bir hayat verecek ama yine de boşuna bir video izlettiriyor. bazen bir seviye oynadıktan sonra bana reklam veriyor ve bu çok sinir bozucu olabiliyor. bunun dışında oyunu tavsiye ederim
Genel olarak iyi bir oyun ama ben oynarken düzgün vuruş yapmama izin vermiyordu top yukarı çıkıyordu ama daha sonra tekrar başlamadığım sürece vuruşlarımı görmezden geliyor ve düşüyordu.
Daha öncede rol aldım güzel bir oyun herkese tavsiye ederim binmeye hemen yüklelseler çok için O meödkdlmmdmdmmmfmmmfkmfkf. Djjfkdmıoflrkrkkrşsöfbtoldşlsşiaşkndnnqmmellsmdşağwğoropwğü02üpellepldşqirmrmslodkmwmdlşeçdöxölzpsğğisçörorpe
Color Switch Arcade ljqg
9 yaşındayken bunu oynardım, bu oyun harika ama 2 yıl sonra telefonumun depolamaya ihtiyacı olduğu için sildim ve birkaç ay sonra tekrar oynamaya karar verdim. Çok fazla değişiklik var ve her zaman eskisi gibi değil. Benim için eski sürümü seviyorum çünkü hiç gecikme yapmıyor. Umarım bu inceleme, indirmek isteyen biri için yardımcı olur. Teşekkür ederim. 🙂
güzel bi oyun
Yav hehe yav hehe
Oyun çılgınca ama biraz sinir bozucu ama tavsiye edilebilir bir oyun ve bu oyunu oynamak için en güzel zaman yola giderken daha fazla oyunu büyütme elinizi çabuk tutun hemen yükleydin<3
Sinir krizi gecirmem meselesi 😯 anlatı bu oyun olucak çok güzel ama çok zor ...
Güzel ortalama bir strateji oyunu
Orijinalini çocukken gördüğüm doğru olsa da (8-12), oldukça iyi bir oyundu. Ama artık ağır bir şekilde değiştiği ve tatmin etmediği bir gün. Sadece bu da değil, tekrar indirmeye karar verdiğimde (15y/o), çok yavaştı ve bir telefonda arızalıydı, geniş bir oyun türünü oynamak için çok değerli olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca, genellikle dokunduğumda oyunun çalışmaması
Bu oyunda reklamlar gülünç. Her 3 veya 4 turda bir çıkıyorlar ve sizi 30 saniyesini izlemeye zorluyorlar ve ardından alttaki reklamlar lvl'nizi geciktiriyor ve karıştırıyor. Çok aptalca.. Bu oyun eğlenceli ama bunun için sadece 2 yıldız verebilir..
Eskiden harikaydı ama mahvettiler. Geçenlerde birkaç yıl sonra tekrar indirdim ve neredeyse o kadar iyi değil. İlk olarak, eskiden olduğundan çok daha fazla aksaklık gibi görünüyor ama daha da kötüsü reklamlar. Aman tanrım bu oyunda çok kötüler. sadece ara sıra uğraşmanız gereken bir reklam değil, sizi 25-30 saniyeliğine kilitleyen sürekli reklamlar. oyun şirketi açgözlü oldu sanırım daha fazla para istiyor. Oyunu mahvetti. Kaldırdım zaten.
Eskisi daha iyidi bence
çok sinirliyim Oyun çok iyi ama sanki uygulamayı silmemizi istiyorlar! Ne zaman zor bir seviye oynasam ve ilk atlamada kaybetsem, bana oyunun nasıl oynanacağını gösteriyor! 1000'den fazla seviyeyi tamamladım, sanırım nasıl yapacağımı biliyorum! Ve seviyeler son derece hızlı ve zor.
İnternetsiz ve güzel.ama dikkat edinmeniz gerekir. Çok çılgın, vakit geçirmek veya sıkılmak için birebir
İyi bir 3 yıldız vereceğim. Yeni sonsuz seviyeler yaratıcı, sizi destekliyor! Ancak, bazı eski modları özlüyorum. Şimdi bu yeni modları sevmiyorum demiyorum, sizden istediğim eski modlardan bazılarını geri getirmeniz. Çok fazla reklam (diğer açgözlü oyun geliştiricilerine kıyasla) ve yeni görünümler olmamasını takdir ediyorum! Teşekkür ederim! Önceki oyun modlarından bazılarını eklerseniz 5 yıldız vereceğim!!
Güzel bir oyun ama dahada geliştirilebilir 🤗
bu "oyun" pratik olarak oynanamaz. Her öldüğünüzde veya oynadığınız bölümü tamamladığınızda bir reklam çıkıyor.