Post by detbiokaceppa on Feb 21, 2022 13:29:20 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knife Hit ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knife Hit IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coins hack artırmaq ▞▞▞
▞▞▞ Knife Hit 2022 version ▞▞▞
Bu oyunun performansı dəhşətlidir, mənim yüksək səviyyəli telefonum var və oyun <30 FPS-də işləyir. Bunu həqiqətən düzəltməlisən...
Əslində əyləncəli oyun. Reklamlar çox tez-tez deyil və ümumiyyətlə qısadır, buna görə də oyun üçün gözəl bir artıdır. Həm də çox asılılıq yaradır, ona görə də çox oynayıram.
дата выхода, системные требования и ...
agzina
Zibil oyundu
Əyləncəli bir oyundur, buna əminəm, amma hirsimə hakim ola bilmirəm, ona görə də həmişə qəzəblənirəm. Nvm bu barədə hələ də zəhmli oyundur! Sizə tövsiyə olunur, nə bilirsiniz. Bu oyun belə bir qeyd ilə gəlməli idi: XƏBƏRDARLIQ Həddindən artıq bezdirici, lakin asılılıq yaradır! Dostum kimi mən buna nifrət etdiyimi demirəm, amma səviyyələr çox çətindi ki, mehribanlıqla məşğul oluram və hələ də ayağa qalxa bilmirəm. Niyə? Məndən soruşma. Oyun yaradıcılarından soruşun. 3: başlanğıcda bıçaqları almaq çox asandır. İndi onları ala bilmirəm
Knife Hit ™ ... The ultimate knife challenge is here! Throw the knives into the logs to break them. Slash the apples and unlock new knives. Each
superrr
Atmaq və 𝚠𝚊𝚗𝚝 𝚝𝚘 𝙺𝚗𝚒𝚏𝚎 𝙺𝚗𝚒𝚏𝚎 𝙷𝚒𝚝 𝚖𝚊𝚗𝚊𝚐𝚎 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞 𝚢𝚘𝚞𝚛𝚎? Bu oyun telefonumu sıradan çıxara bilər və 1 ulduz verirəm
Knife Hit - традиционно увлекательная и необычная аркада от Ketchapp в которой геймеры должны будут метко поражать яблоки метая в них ножи.
Knife Hit - Dash Master is a free iOS game of throwing the knife in the field of Hit the Knife Dash Challenging Games which is completely free and offering
Bu, mənim fikrimcə, həqiqətən dəhşətlidir, çox hiyləgərdir. 1 il əvvəl NO AD variantını almışam və nə əldə edə bilərəm? ELANLAR! Satınalmanı neçə dəfə yenidən quraşdırıb bərpa etsəm də, yenə də proqramda reklamlar alıram. Açığını deyim ki, NO REKLAM seçimini satın alanda, mənim üçün təvazökar gözləntilərimə görə, əbədi olaraq ARTIQ REKLAM OLMAYACAQ. Dövr. Buna görə də başqaları ehtiyatlı olun ki, bu sizin də başınıza gələ bilər.
Нож - Knife Hit 1.4 Снимок экрана и изображения. Нож - Knife Hit IOS, iphone, ipad, apple watch ve apple tv изображения приложений.
çox gözəl oyundu😍
bıçaq kimi dəydi
Bıçaqların müxtəlif növlərini və dizaynlarını sevirəm
Əla oyundu çoooooooox gözəl əla tam bir A. Y. E
oyun yaxşıdı amma bəzən geridə qalır. Hago oyun reklamı reklamı bağladıqdan sonra da arxa planda işləyir və oyuna davam edir. Bu işə baxılmalıdır. Hago reklamı sadəcə oyun zamanı qıcıqlandırır.
Əla oyundu ancağla qazanmaq olur Əla əla
Bu proqram heç vaxt oynamadığım gözəl oyundur
Son dərəcə gecikmiş təcrübə
Çoxlu reklamlara vayyyyyyyyyyyy! Ancaq bundan başqa, oyunu sevirəm, sadəcə, bir oyuna başlayanda nifrət edirəm, hər dəfə reklam görünür
Əyləncəli konsepsiya, lakin çoxlu reklamlar tezliyi yüksəkdir.
Sevgi üçün bu oyun...
لهىقخاخى اهن
gozel oyundu menim de rekordum 1000 dir
Shoot Bubble - Fruit Splash 캐주얼 게임 xna
Pis
Bu oyunu bəyəndim amma lənətə gəlməyən reklam çoxdur.
oyunu çox bəyənirəm. Mənim yeganə şikayətim odur ki, soda bossuna qarşı darıxdığımda və bu, mənə davam etməyə imkan verir, hər dəfə oyun donur. hətta yeniləmədən sonra
Bir bıçağın yanında sürüşsən və bir çox reklam varsa, ölürsən, çünki çoxlu reklam var. bu oyunu almazdım.
7 Games Like Knife Hit for iOS
Knife Hit · Ketchapp · son bıçaq problem! Jewels Legend - Match 3 Puzzle · LinkDesks - Jewel Games Star · Klassik matç 3 tapmaca offline oyun!
Allows access to the vibrator. Wake lock, Allows using PowerManager WakeLocks to keep processor from sleeping or screen from dimming. com.google.android.finsky.
Bu oyun çox pisdir, çünki 8-ci mərhələdə uduzdum, sonra 1-ci mərhələdə oldum😡😡😡😡😡
Möhtəşəm oyun. Səbri və əl-göz koordinasiyasını sınayır. Həddindən artıq reklam deyən insanlar üçün oyunu alın, ciblərinizə zərər verməyəcəyinə söz verirəm. Onsuz da çoxlu reklamlar olacağını bilə-bilə pulsuz hər şeyi axtarmağı dayandırın. Sonra şikayət etmək istəyirsən
Hər hansı bir səviyyədə uğursuz olarsa, yenidən 1-ci səviyyədən başlamalıyıq.
Bıçaq coxxx superdi danks kettcahaps vurdu
Knife Hit Arkade skx
Bir az yaxşıdır, lakin reklam spamı çox yüksəkdir
Knife Hit આર્કેડ lgez
fox.gözəldi🤩
momo
Oh. mənim. VALLAH! Bu çox gözəl oyundur, mən onu tamamilə SEVİRƏM! Reklamlar olduqca qısadır, oyunun qrafikasını çox bəyənirəm və bıçaqdan istifadə edərək mərhələlər arasında alma əldə etməyi sevirəm! Bıçaqların dəriləri də həqiqətən yaradıcıdır! 5/5, yaxşı iş Ketchapp davam edin! 🤩
Mən deyə bilərəm ki, bu, həqiqətən də o qədər də asılılıq yaratmır, amma əslində sizi ən azı bir saat oynamağa davam edə bilər, məsələn, çətinliklər və daha çox silah əldə etmək iradəsi lol, amma bu o qədər də əyləncəli deyil, sadəcə cansıxıcılığın müalicəsidir. demək
Əla oyundur bu super di
Tərif çox geseng oyun
Əla
Knife Hit Arkadne igre lfp
Baxmayaraq ki, "həddindən artıq çox reklam" və "dondurucu" reytinqləri var, burada mənim məsləhətim var. OYNAMADAN ƏVVƏL WIFI-I SÖNDÜR. Bütün bunları həll edə bilər və bütün bu problemlər olmadan əla oyun ola bilər.
Knife Hit вики | Fandom
nə vaxtsa nife oynamaq istəsəm, bir neçə saatdan sonra belə ləngiyir. Nə vaxt ikinci şansım olsa, o, heç vaxt patronla döyüşmür, həmişə səhnədədir1,2,3 və ya 4